Termékek


Wellness élmény otthonra

|

Ön is szereti a wellness nyújtotta élményeket? Szívesen lazul el egy pezsgőfürdőben, viszont kényelmetlenül érzi magát idegenek környezetében? Mi tudjuk a megoldást! Telepítsen jakuzzit egyenesen az otthonába és élvezze az év bármely napján azokkal a személyekkel megosztva, akiket igazán szeret.

A mai világban már egyszerűen wellnesst teremthet otthonába. A következő sorokban pár gondolatot szeretnénk megosztani Önökkel, melyekre érdemes odafigyelni vásárlás előtt.

Mire figyeljen vásárlás előtt?

A piacon több gyártó is kínálja termékeit, melyek  típusonként eltérnek egymástól. Érdemes alaposan utána járni a lehető legtöbb tulajdonságnak vásárlás előtt, ugyanis előfordulhat, hogy a különbségeket csak a használat során veszi észre. Ezek a tulajdonságok akár negatív hatással is bírhatnak. Javasolt 2-3 gyártót összehasonlítani, szerkezet, gépészet, garancia és együttműködés szempontjából.

Mindezek mellett megfontolandó az is, hogy valójában hányan használnák és milyen masszázsélményt szeretnének elérni. Itt hozzátennénk egy gondolatot, mellyel sokan nincsenek tisztában. A masszázsélményt nem a fúvókák száma határozza meg. Ha intenzívebb masszázsra vágynak, érdemes egy több motoros típust választani. Az, hogy hányan használnák átlagosan lényegesen fontos kérdés lehet. Ha csak a párjával szeretne meghitt pillanatokat varázsolni, akkor elegendő egy 2-3 személyes jakuzzit választani, mondjuk 1 fekvő 2 ülő, vagy 2 fekvő 1 ülőhelyes kivitelben. Ha esetleg a családjával és barátaival szeretné megosztani, akkor egy 5-6 fős modell lesz a megfelelő választás. 

 

Tény, hogy egyes modellek 5-6 főre lettek tervezve, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ennyien el is férnek kényelmesen benne. Lényeges különbség lehet, hogy egy 50 kg-os 160 cm alacsony hölgy használná a közel hasonló adottságú ismerőseivel, vagy egy 195 cm magas, közel 120 kg-os férfi ül bele a szintén hasonló testfelépítésű barátaival. A jakuzzik belső mérete literben van meghatározva, melyből következtetni lehet a férőhelyekre. A kisebb liter számú 5-6 férőhelyes jakuzzik leginkább 3 max 4 férőhelyesnek felelnek meg.

Továbbá fontos a megfelelő helyet és áramkialakítást biztosítani kültéren és beltéren egyaránt. Beltérre telepítésnél fontosak a méretarányok, meggondolandó, hogy a már beépített nyílászárókon befér e a termék. Sajnos sokszor problémát okoz, hogy a méreteket nem veszik figyelembe, pedig ez jelentősen befolyásolhatja a választást.

Fontos előírás a jakuzzival egy térben lévő elektromos dugaszoló aljzatokhoz, hogy 60 cm- nél közelebb és 225 cm- nél alacsonyabban ezek nem helyezkedhetnek el.

Kültérre helyezésnél a megfelelő talajt biztosítani kell.

Mit is jelent ez? A termékek 300 akár 500 kg-ot is nyomhatnak, emellett még számolni kell a beletöltendő vízmennyiség súlyával is. Egyes termékekbe 900, illetve 1200 liter víz is belemegy. Tehát elhelyezésükhöz stabil talajra van szükség. Mindenképp legalább 10 cm vasalt betonra, vagy térkőre elhelyezendő, hogy a masszázsmedence ne tudjon megsüllyedni a későbbiekben sem. 

Ha födémre ( erkély, terasz, garázs fölé) szeretné helyezni, akkor mindenképp fontos egy statikus véleményét kikérni a helyszín biztonságos terhelhetőségéről. 

A jakuzzikat süllyeszteni is lehet, azonban itt is elengedhetetlen a stabil alap. Ilyen esetben a föld felfogására szükséges beton támfalat kiépíteni. A beton gödörbe helyezésnél fontos szempont az is, hogy a medence oldalburkolata megközelíthető, illetve leszedhető legyen, ehhez pedig oldalanként 50-60 cm hely szükséges. Ebben az esetben a víz elvezetéséről is gondoskodni kell.

A thermotető használata nem csak kültéren, beltéren is fontos szerepet tölt be! Nem csak a vízbe hulló piszoktól védi a jakuzzit, és nem csak a víz hőmérsékletének növelésére, megtartására szolgál. Beltéren is fontos szerepet játszik, hisz megvédi a plafont és a falakat a víz párolgásától, mely akár penészedést is okozhat. A thermotető mozgatását megkönnyítheti egy tető emelővel, melynek használata roppant egyszerű. Csak helyezze a masszázsmedence alá az emelőt, majd az emelőre a tetőt. Ezt követően már könnyen mozgathatja a tetőt akár fél kézzel is.

Kínálatunkban számos prémium típusú masszázsmedencét megtalál. Kültérre és beltérre egyaránt tudunk jakuzzit ajánlani. A betelepített masszázsmedencékhez több kiegészítőt is meg tud vásárolni nálunk, illetve a víz kezeléséhez is biztosítani tudjuk a megfelelő szereket/eszközöket

  • 1/3

Adott színekből meghatározhatja a termék külső borítását, illetve az akril héj színét egyaránt. Megjegyeznénk, hogy kültéren egy teljesen fehér belső borítás egy nyári időszakban igen vakító lehet, ezért érdemesebb egy krémesebb vagy sötétebb színt választani.

További tanácsokért bizalommal forduljon értékesítőinkhez, akik nagy odaadással és segítő készséggel állnak rendelkezésére.

A legfontosabb az, hogy a masszázsmedence az Ön igényeit szolgálja. Bízunk benne, hogy segítségünkkel megtalálja a legmegfelelőbbet.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot

Címünk: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15.